Algemene voorwaarden - Yoga Beek

Yoga Beek
Nederlands  |  English
Yoga Beek
Ga naar de inhoud
De volgende voorwaarden zijn van toepassing op het cursusgeld voor Yoga voor beginners (3 maanden):

Inschrijven doe je voor 3 maanden.
  • Je komt 1 x per week naar een les volgens de aangegeven les data op het inschrijvingsformulier.

Lessen die je mist door bijvoorbeeld vakantie, ziekte of andere reden, moeten wel betaald worden.

Betaling cursusgeld dient in de eerste week van de cursus (januari) te worden voldaan. De betaling loopt van de eerste tot de laatste dag van de cursus voor 3 maanden. Deze betaling kun je in de studio contant voldoen of per bank overschrijving. Tenzij je in drie termijnen betaalt, dan dien je bij aanvang van de maand (1ste dag januari, 1 februari en 1 maart 2020) de termijn te voldoen.  

In geval van een blessure of operatie is het mogelijk je cursusgeld tijdelijk stop te zetten. Dit kun je per email aanvragen, bij een saldo van minstens 1 maand (4 lessen) lestegoed. Tijdelijk stopzetten kan alleen voor lessen die nog moeten plaatsvinden, niet voor lessen die je gemist hebt. We kunnen je cursusgeld dan 30 dagen stop zetten. Je kunt tot maximaal 60 dagen stopzetten bij voldoende lestegoed. Indien je herstel langer duurt kun je je cursusgeld tegoed behouden en in een later stadium weer terug komen. Indien je geen inschrijfgeld betaalde, betaal je dan ook geen inschrijfgeld meer.

Opzeggingen zijn niet mogelijk voor de Yoga voor beginnerscursus aangezien we een plek gereserveerd houden voor je (max 6 deelnemers).

  • Heb je voor 3 maanden vooruit betaald, maar stop je voortijdig, dan vind geen verrekening van het lesgeld plaats.
  • Indien je niet aan je betalingsverplichting voldoet, of handelt in strijd met deze voorwaarden, is de studio gerechtigd haar vordering ter incasso uit handen te geven. De kosten hiervoor worden opgeteld bij het openstaande saldo.
Yoga Beek
Elisabeth Dols - De Rooij
Bourgognestraat 18,  6191 HZ  Beek
Tel: 06 12781246
elisabeth@yogabeek.nl


© Yoga Beek, 2019  ●  Website: Ephlam Design

Terug naar de inhoud