Motivatie - Yoga Beek

Yoga Beek
Nederlands  |  English
Yoga Beek
Ga naar de inhoud
"Ik kan mensen activeren, instrueren, inspireren, assisteren, corrigeren maar ik kan ze niet motiveren. Motivatie is intrinsiek". ~ Elisabeth Dols-De Rooij

Mijn motivatie voor het opstarten van Yoga Beek is eenduidig: het beginnen van een school voor lichaamstaal en levenskracht voor jong en oud door middel van yoga beoefening. De studio is intiem: er is aandacht voor de mens als uniek individu; het uitganspunt is altijd: cultiveren van eigen kracht en werken aan zwakkere kanten. Houding en communicatie in dit proces is cruciaal. Echter, het proces van yoga is en blijft individueel. De verantwoording voor groei blijft bij de persoon zelf.

‘Yoga Beek’ is een kleinschalige yoga studio (max 8 deelnemers) in de Gemeente Beek. Yoga Beek is geïnspireerd door Yoga Maastricht en met name door Melanie Tillema. Zij is mijn mentor. Melanie volgt al meer dan 20 jaren de methode van B.K.S. Iyengar, Geeta Iyengar en Abhijata Sridar. De Iyengar familie heeft haar leven toegewijd aan yoga als levenskunst en wetenschap. Elke dag mag ik van deze yoga  kennis genieten. Mijn dankbaarheid aan de familie Iyengar en al mijn yoga leraren in het verleden en in het heden is groot.  

Ik wens te werken met gemotiveerde mensen.
Tadasana - Berghouding
Tadasana ~ Berghouding
Yoga Beek
Elisabeth Dols - De Rooij
Bourgognestraat 18,  6191 HZ  Beek
Tel: 06 12781246
elisabeth@yogabeek.nl


© Yoga Beek, 2019~2022  ●  Website: Ephlam Design

Terug naar de inhoud