Organisatie - Yoga Beek

Yoga Beek
Nederlands  |  English
Yoga Beek
Ga naar de inhoud
"Ik ben ervan overtuigd dat we door effectieve communicatie zowel onze persoonlijke doelstellingen als zakelijke doelstellingen kunnen realiseren. Ik geloof ook dat het regelmatig beoefenen van yoga de wereld zal helen, en zijn burgers zal verenigen". ~ E.M.M. Dols

Yoga Beek is een belangrijk onderdeel van mijn bedrijf: E.M.M. Dols Yoga ~ Communication ~ Realization


 
In 2015 heb ik de Yoga Docenten Opleiding bij Yoga Moves in Utrecht afgerond ~ Diploma & Registratie bij de International Yoga Alliance in de Verenigde Staten (E-RYT 275 hours).

Sinds yoga een integer onderdeel van mijn leven en mijn bedrijf is geworden, kwam deze adoptie in een natuurlijke stroomversnelling.  Er is namelijk geen communicatie zonder yoga en visa versa is er geen yoga zonder communicatie. Dit is nu duidelijk voor mij.

Echter meer onderzoek is nodig en mijn persoonlijke yoga beoefening met onderzoek gaan hand in hand. Het lichaam en de lichaamstaal zijn bijzonder en ik zal nooit stoppen om me hierover te verwonderen.

Yoga Beek opende haar deuren op 9 september 2019. Yoga Beek is er om mensen te begeleiden bij het bereiken van hun hoogste potentieel.

Als communicatiespecialist en yogaleraar is mijn doel als volgt:

Het leveren van op maat gemaakte communicatie, consulting- en trainingsdiensten voor de moderne wereldburger, in zowel het Engels als in het Nederlands. Het toepassen van een intrinsieke aanpak gericht op (Engelse) taal als wereldwijd communicatiemiddel en het geven van yogalessen aan mensen die ernaar streven om hun hoogste potentieel te bereiken.

Mijn ultieme doel is om een dialoog tussen mens, missie’s, en de markt tot stand te brengen.

Mijn kracht als communicatieadviseur & trainer komt voort uit een tweetalige achtergrond (Canada/Nederland) en meer dan 35 jaar Internationale management- en marketingervaring. Mijn kwaliteiten als yogadocent worden beschreven als een rustige en ondersteunende manier van lesgeven; en verdieping van de yoga les door de integratie van anatomische thema's en filosofische onderwerpen.

Deze combinatie van ervaringen in combinatie met de snelheid waarmee ik trainingen op maat kan leveren, is van onschatbare waarde gebleken voor mijn cliënten. De methode die ik handhaaf zorgt ervoor dat mensen zich door het toepassen van zelfreflectie, de (Engelse) taal niet alleen meester maken, maar deze ook persoonlijk kunnen interpreteren en praktisch kunnen toepassen.

Specialiteiten:

Communicatie ~ Lichaamstaal ~ Loopbaanontwikkeling ~ Ondernemerschap ~ Onderzoek ~ Presentatievaardigheden.
Yoga Beek
Elisabeth Dols - De Rooij
Bourgognestraat 18,  6191 HZ  Beek
Tel: 06 12781246
elisabeth@yogabeek.nl


© Yoga Beek, 2019~2022  ●  Website: Ephlam Design

Terug naar de inhoud